Workshops

Hieronder vindt je twee leuke workshops ik geef onder de Twisted Wood vlag. Tijdens deze workshops wordt jou en jouw eigen gezelschap allerlei hout technieken geleerd. De eerste workshop betreft een fruit- en groentedecoraties snijden workshop. De tweede workshop betreft een lepel- en spatelsnijden workshop. Altijd leerzaam, leuk en gezellig! Wil jij iets leren over hout technieken? Schrijf je dan in. Wij vinden samen met jou een geschikte datum.

De workshops kunnen in allerlei vormen worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan een miniworkshop bij een fair, voor een groep bij mensen thuis, of als workshop voor bedrijven.

Uiteraard kunt je de mogelijkheden met ons bespreken. 

Nieuw deze zomer zijn de open workshops, waarin je een dagdeel mee kan doen aan je eigen werkstuk. Wil je verder werken aan je werkstuk met begeleiding, of vind je het gewoon gezellig om in een groep gelijkgezinden bezig te zijn... lees binnenkort meer over.

Vanaf 27.50
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Fruit- en groentedecoraties snijden: een hout technieken workshop
Fruit- en groentedecoraties snijden: een hout technieken workshop

Houtsnijden iets te zwaar? Dan is fruit- en groentedecoraties snijden misschien een leuk alternatief. Leuk om zelf te doen of om cadeau te geven. Enthousiaste reacties zullen niet uitblijven als je kleine versieringen op een bord of bij een gerecht presenteert. Mislukt het bij het oefenen... dan kan je het gewoon opeten of in de stamppot doen, maar met een beetje oefening kan je met weinig materiaal veel doen.

Een unieke ervaring

Fruit- en groentedecoraties workshopOf het nu gaat om een klein accent op een bord of het versieren van een hele schaal, u kunt veel verbaasde en enthousiaste reacties verwachten, maar vooral zelf veel plezier beleven aan het maken van sierlijke fruit- en groentedecoraties. Ze maken een gerecht mooi en aantrekkelijk en zijn in veel gevallen ook nog op te eten. Tijdens de workshop gebruiken we alledaagse groenten en fruit, die met eenvoudige technieken bewerkt worden. Het hoeft geen grote onderneming te worden om iets leuks te maken. Een diner, een tosti, een kom soep, zelfs bij de bbq, het hele jaar door kunt u een glimlach op iemands gezicht krijgen. Ook kunt u decoraties maken voor anderen; een cadeau of aardigheidje als u bij iemand eten gaat.

Een leuk idee om een gezellige avond te beleven (samen met uw vriendinnen, zussen of buurvrouwen), of om cadeau te doen. U neemt uw creaties mee naar huis

Vaardigheid, thema's & details

  • Als beginner werkt met standaard messen en eenvoudige handelingen. Kinderen onder 16 jaar onder begeleiding van een volwassene.
  • In de toekomst worden workshops aangeboden waarbij meer vaardigheden aan te pas komen en specialistischer gereedschap. Dat wordt stap voor stap uitgebreid naar uitgebreide werkstukken.
  • Bij voldoende deelname zullen (seizoens-)thema’s aangeboden worden zoals: feestdagen, kindertafel, bloemarrangementen van fruit.
  • Onder het genot van koffie of thee, maakt u de mooiste versieringen.
  • Een workshop duurt ongeveer 1½ tot 2 uur.
  • Gebruikte mesjes kunnen tijdens de workshop met korting gekocht worden.

Mogelijkheden

Als onderdeel van uw evenement. U heeft een evenement waarbij u de bezoekers meerdere activiteiten aan biedt. 

Bij u thuis of gekozen locatie. U wil met uw eigen groepje gezellig samen leuk aan de slag.

 

  • Bestel hier direct dit product.

Home    
Impressie    
Hout ontwerpen    
    Binnenmeubels
    Tuinmeubels
    Keukengerei
    Wandelstokken
    Deurknoppen
    Op maat
 Ornamenten    
Handwerk    
    Houtsnijwerk
    Handgemaakt papier
    Vilt
Workshops    
Over Twisted Wood    
Blog    
Werkwijze
 
 
Meer informatie?
Vul hier het contactformulier in.

Wil jij een uniek houten ontwerp op maat?

Maak een afspraak

Bekijk hier de unieke meubels van Twisted Wood​

 bekijk assortiment

De Twisted agenda

Bekijk hier onze agenda


Heb je vragen? Neem gerust contact op

 info@twistedwood.nl
social media twisted woodKarin Edens van Twisted Wood

Facebook Twisted Wood Twitter Twisted Wood LinkedIn Twisted Wood Youtube Twisted Wood

Twisted Wood
Twisted WoodTwisted WoodTwisted Wood
woodend
hout