Tuinmeubels

Krijg een indruk van alle tuinmeubels die Twisted Wood inmiddels gemaakt heeft. Laat je inspireren. Zie je iets leuks? Of heb je misschien een heel ander idee? Maak dan een afspraak voor houten meubels op maat. Ik maak graag de mooiste houten meubels, stuk voor stuk uniek en prachtig!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Unieke tuintafel
Unieke tuintafelUnieke tuintafelUnieke tuintafel

'Dinner at my Garden Path'

Deze unieke buitentafel is geschikt voor op het balkon of in uw tuin. Ze is onderhoudsvriendelijk omdat ze van duurzame (inlandse) houtsoorten is gemaakt en daardoor minimaal onderhoud nodig heeft.  Zo kan u genieten en verse kruiden plukken voor uw maaltijd.

 
De tafel kenmerkt zich door de natuurlijke vormen en details in het hout. Noestjes en vergroeiingen worden geaccentueerd, maar ook de contouren van de oorspronkelijke boom zijn nog te zien. Met deze speelse vormen komt een sierlijke tafel tot stand.

De kruiden krijgen de gelegenheid om zich uit te breiden, komt er een hete pan op te staan, schroeien ze terug (wat zal dat lekker ruiken). Geleidelijk zullen ze ook over de rand willen hangen. Als dit te ver gaat, plukt of knipt u ze gewoon terug.

Het eikenhout hoeft niet behandeld te worden, maar een laagje lijnolie houdt de kleur langer vast.  Wilt u een lichtgrijze tint overhouden, dan hoeft u niets te doen.  Er zijn wat randen die langzamerhand zullen verteren (nooit een dragend deel), dit  draagt bij aan de verandering van deze tafel. De planten kunnen de ruimtes dan weer benutten.

Hier is een detail van de poten te zien. De verbinding met de regels is met een pen -en -gat verbinding  gezekerd, hier komen geen schroeven aan te pas. De poten zelf laten nog sporen zien van de belevenissen als boom. Sporen van vroeger afgezaagde takken of oude verwondingen mogen  hun schoonheid tonen.

Deze tafel wordt op maat gemaakt. Iedere tafel zal uniek zijn door het karakter van het gebruikte materiaal. Ook de vormgeving wordt in overleg uitgevoerd, u zit niet vast aan een rechthoekige vorm of vaste afmetingen. In het overleg wordt gekeken naar functies die voor u het handigst zijn. Zo heeft u een bijzondere tafel waar u met veel plezier een wijntje of een heerlijke maaltijd aan kan nuttigen.

  • Een product op maat laten maken? Vul dan onderstaand formulier in.

Home    
Impressie    
Hout ontwerpen    
    Binnenmeubels
    Tuinmeubels
    Keukengerei
    Wandelstokken
    Deurknoppen
    Op maat
 Ornamenten    
Handwerk    
    Houtsnijwerk
    Handgemaakt papier
    Vilt
Workshops    
Over Twisted Wood    
Blog    
Werkwijze
 
 
Meer informatie?
Vul hier het contactformulier in.

Wil jij een uniek houten ontwerp op maat?

Maak een afspraak

Bekijk hier de unieke meubels van Twisted Wood​

 bekijk assortiment

De Twisted agenda

Bekijk hier onze agenda


Heb je vragen? Neem gerust contact op

 info@twistedwood.nl
social media twisted woodKarin Edens van Twisted Wood

Facebook Twisted Wood Twitter Twisted Wood LinkedIn Twisted Wood Youtube Twisted Wood

Twisted Wood
Twisted WoodTwisted WoodTwisted Wood
woodend
hout